dilluns, 14 de març del 2011

Professors de varis centres europeus visiten les escoles de Roses.



Els projectes Comenius estan dins d’uns programes de la CEE que es denominen Socrates. Un projecte COMENIUS és un projecte de treball amb escoles d’altres països d’Europa, té una durada de 3 anys. Per desenvolupar aquest projecte estan previstes unes trobades de mestres representants de cada centre, per poder intercanviar i compartir diverses formes d’organització i de funcionament.
Aquest divendres 11 de març s’ha realitzat una trobada d’aquestes característiques a l’Institut Illa de Rodes de Roses on hi ha participat un seguit de professors de diferents centres europeus que han realitzat una visita a l’escola Vicens Vives i Narcís Monturiol de la població per tal de conèixer de primera mà els plans experimentals de llengües estrangeres d’aquests dos centres rosincs.

Aquest pla consisteix en realitzar una matèria com plàstica o matemàtiques amb una llengua que no sigui la pròpia, en el cas del Vicens Vives realitzen visual i plàstica en francès, mentre que els alumnes de 3er d’ESO de l’Illa de Rodes realitzen les matemàtiques també en francés.
Les mateixes mestres del centre educatiu ens en donen més detalls.

A l’Alt Empordà són 10 els centres que participen en aquest projecte titulat PELE 3 centres de Roses, 2 de Figueres, 2 centres de l’Escala i 1 de Castelló d’Empúries i Sant Pere Pescador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada